EGO Zitmaaiers

/EGO Zitmaaiers
EGO Zitmaaiers2023-02-16T10:01:14+00:00

EGO Zitmaaiers

Tuinmachine-Service Leo de Visser beschikt altijd over een uitgebreid assortiment grasmaaiers die uit voorraad leverbaar zijn. 

Daarnaast bent u bij ons aan het juiste adres voor vele andere top merken grasmaaiers. 

EGO Z6 accuzitmaaier

De Z6 zero turn zitmaaier is ongekend sterk en heeft een vermogen gelijk aan een brandstofmotor van 22pk. De Z6 brengt geen schadelijke uitstoot met zich mee. De maximum capaciteit van de Z6 met 6 accu’s van 12Ah bedraagt 10.000m2. 

Per 15Ah accu capaciteit kunt u afhankelijk van de instellingen maximaal 1000m2 mulchen of 1500m2 zijlossen.

De Z6 zero turn zitmaaier werkt met alle ARC Lithium™ accu’s, waardoor u de juiste combinatie van accu’s voor uw gazon kunt bepalen.

Met de 1.600W snellader beschikt u ook over de snelste laadtijden. Tot wel 4 maal snellere laadtijden dan concurrerende modellen. Met 4 krachtige borstelloze motoren biedt de Z6 vergelijkbare of zelfs betere prestaties als een brandstof aangedreven variant.  De zitmaaier behaalt een topsnelheid van 12 km/uur en maait tot 10.000 m2 zonder de zes 12 Ah accu’s op te laden.

Het lcd-scherm is intuïtief zodat u de snelheid van de zitmaaier, de maaimodus en maaisnelheid kunt regelen. Hier ziet u ook exact hoeveel stroom de accu’s nog bevatten. 

Kies een van de drie rijmodi. Standard-modus is ideaal voor dagelijkse taken. Control-modus beschermt de ondergrond en is perfect voor nieuwe zero-turn gebruikers. De Sport-modus is dan weer ideaal voor precies maaiwerk en scherpe bochten en hoeken. De zitmaaier kan ook gekoppeld worden met Bluetooth zodat u uw gsm kunt gebruiken om de zitmaaier aan- en uit te schakelen, u de volledige controle over uw maai-ervaring bepaalt en de firmware-updates kunt downloaden om te genieten van de nieuwste functies.

De zitmaaier heeft 10 maaihoogtes tussen 2,5 en 10 cm. Met de ergonomische handgrepen kunt u de maai-instellingen gemakkelijk aanpassen. U kunt mulchen, het maaisel in de zak opvangen of zijwaarts uitwerpen tijdens het maaien, zodat u niet alleen de gewenste maairesultaten behaalt maar het maaisel verwerkt zoals u wilt. (Opvangbak apart verkocht.) 

Prijs vanaf 5499 euro

EGO 56v accu’s

De EGO 56v accu’s zijn uitwisselbaar met alle machines binnen het EGO accu platform. De accu’s zijn verkrijgbaar in de volgende capaciteiten: 2.5ah/4ah/5ah/6ah/7.5ah/10ah/12ah

Prijs vanaf 139 euro