EGO Multitool

/EGO Multitool
EGO Multitool2023-01-13T14:11:20+00:00

EGO Multitool

Tuinmachine-Service Leo de Visser beschikt altijd over een uitgebreid assortiment multitool die uit voorraad leverbaar zijn van diverse merken.

EGO PPX1000 telescopisch snoeisysteem

De PPX1000 kunt u tot 4 meter uitschuiven zodat u zonder stelling of ladder hoge karweien kunt uitvoeren. De accu schuift mooi in het apparaat voor een perfecte balans tijdens het gebruik en de handgreep aan de achterkant biedt een goede grip en beschermt tegen stoten en vallen. 
 
De ovalen aluminium steel is robuust en afgewerkt met rubber voor extra comfort, grip en bereik.

De accu klikt vast in de steel die ook dubbele schakelaars heeft zodat u het gereedschap beter in de hand hebt en het vermogen kunt kiezen dat u nodig heeft voor uw werk. Deze machine wordt geleverd inclusief draagharnas.

*Opzetstukken worden apart verkocht.
**Enkel compatibel met PSX2500 heggenschaar en PTX5100 kettingzaag opzetstukken.

Prijs vanaf 429 euro

EGO PTX5100 telescopisch heggenschaar opzetstuk

Het PTX5100 heggenschaar opzetstuk heeft een bladlengte van 51cm en een snijcapaciteit van 26mm. Het opzetstuk is in 6 standen instelbaar en in combinatie met de PPX1000 machine heeft u een totale lengte van 373 cm.

Prijs vanaf 249 euro

EGO PSX2500 kettingzaag opzetstuk

Het telescopische systeem van EGO stelt u in staat om veiliger te werken zonder ladders of stellingen. De telescopische snoeizaag kan uitgeschoven worden zodat u hoge takken met een maximale diameter van 200mm kunt snoeien. 

De kam biedt extra controle tijdens het snoeien, terwijl u met de kettingsnelheid van 22 m/s met gemak door dikke takken zaagt. De krachtige borstelloze motor garandeert u een maximaal vermogen en een optimale werkingsduur.

Dit gereedschap weegt 2,2 kg zonder accu. Met accu blijft het licht en goed uitgebalanceerd. Het is ook compatibel met het Professional-X harnas zodat u de druk op uw armen kunt verlichten. 

Prijs vanaf 219 euro

EGO PH1400E multitool machine

Multitool basismachine met een krachtige BL motor met 2 snelheidsinstellingen. De machine is voorzien van een snelwisselsysteem en geschikt voor 11 verschillende opzetstukken. Wordt geleverd inclusief een schouderriem. Exclusief accu en lader.

Prijs vanaf 269 euro

EGO EA0800 kantensnijder

Geef uw gazon de professionele afwerking die het verdient met het snoerloze kantensnijderopzetstuk. Deze kantensnijder kunt u ook elders gebruiken, bijvoorbeeld om de randen langs paden, opritten of bloembedden op te schonen. Het mesblad is 20 cm lang en zorgt voor een strakke, mooi afgelijnde rand. De aluminium beschermkap (met rubberen rand) beschermt de gebruiker tegen wegvliegende steentjes, takjes e.d. die loskomen tijdens het werk.

Prijs vanaf 149 euro

EGO PSA1000 snoeizaagopzetstuk

Zaagt snel en efficiënt door takken. Met deze krachtige stokkettingzaag ziet uw tuin er in een handomdraai piekfijn uit, dankzij het zaagblad van 25 cm en de hoge kettingsnelheid (15 m/s).

Prijs vanaf 169 euro

EGO RTA2300 Rotocutopzetstuk

Het EGO Power+ Rotocut multitoolopzetstuk pakt woekerend onkruid en mos aan. Met een snijbreedte van 23 cm kunt u makkelijk grote zones met dicht struikgewas aanpakken, terwijl de twee contra-roterende stalen messen u in staat stellen om dicht bij de grond en in delicate zones te werken zonder het maaisel op te werpen.

Prijs vanaf 299 euro

EGO STA1500 grastrimmeropzetstuk

Dit grastrimmeraccessoire heeft een snellaadmaaikop waarmee de dubbele draad van 2,4 mm wordt aangevoerd. Met deze snellaadmaaikop kunt u nieuwe draad plaatsen zonder de kop te demonteren waardoor u tijd bespaart en sneller terug aan het werk kunt. 

De maaibreedte van 38 cm helpt u om sneller uw klussen te klaren en het scherm beschermt u tegen rondvliegende stukjes. Deze trimmer weegt slechts 1,6 kg en is zeer wendbaar.

Prijs vanaf 119 euro

EGO BCA1200 bosmaaieropzetstuk

Woekerend onkruid en gras zijn niet opgewassen tegen het multitool bosmaaieropzetstuk van EGO. Het werd speciaal ontwikkeld met een drietandsmes voor moeilijke ondergroei. Met een maaibreedte van 30 cm werkt u de moeilijkste klussen af in een handomdraai.

Prijs vanaf 119 euro

EGO HTA2000E heggenschaaropzetstuk

Hoge of lage heggen – geen probleem! Dit opzetstuk heeft een maximale lengte van 160 cm en 12 verstelbare zaaghoeken. De bladlengte is 51cm en de snijcapaciteit is 26mm.

 

Prijs vanaf 249 euro

EGO HTA2000S heggenschaaropzetstuk

De stokheggenschaar is 120 cm lang, heeft 9 verstelbare zaaghoeken en tweezijdige lasergesneden stalen zaagbladen. Dit opzetstuk heeft een bladlengte van 51cm en een snijcapaciteit van 26mm.

Prijs vanaf 229 euro

EGO CTA9500 grondfreesopzetstuk

Maak de bodem klaar voor beplanting met de EGO grondfrees. Verwijder onkruid en andere zaken in de grond, verlucht de bodem en maak het zaaibed los voor een gezonde plantengroei. Deze grondfrees ploegt 24 cm breed

Prijs vanaf 229 euro

EGO EP7501 multitoolverlengstuk

Met het EGO multitoolverlengstuk krijgt u een groter bereik waardoor u geen ladder meer nodig hebt. Het verlengstuk is gemaakt van koolstofvezel. Het is 78 cm lang,  en weegt slechts 600 g en het klikt makkelijk in de basismachine. Vervolgens bevestigt u het multitoolopzetstuk dat u nodig heeft voor de klus die uw wilt klaren. 

Prijs vanaf 119 euro

EGO BBA2100 rolbezem

De krachtige EGO rolbezem is ideaal om het mos, de natte bladeren en het vuil op uw paden, opritten en terrassen weg te vegen. Hoewel dit vuil al snel ophoopt, vergeten we het vaak op te ruimen. Met deze multitoolaccessoire maakt u uw terrassen, opritten, e.d. schoon voor een frisse look.

Prijs vanaf 279 euro

EGO 56v accu’s

De EGO 56v accu’s zijn uitwisselbaar met alle machines binnen het EGO accu platform. De accu’s zijn verkrijgbaar in de volgende capaciteiten: 2.5ah/4ah/5ah/7.5ah/10ah/12ah

Prijs vanaf 139 euro

EGO acculaders

De EGO acculaders zijn verkrijgbaar in een standaard uitvoering of een snellaaduitvoering (circa 3x sneller dan de standaard lader)

Prijs vanaf 69 euro