EGO Heggenscharen

/EGO Heggenscharen
EGO Heggenscharen2023-01-13T13:56:52+00:00

EGO Heggenscharen

Tuinmachine-Service Leo de Visser beschikt altijd over een uitgebreid assortiment heggenscharen die uit voorraad leverbaar zijn. Wij zijn trots op het zijn van Authorized Husqvarna Dealer.

Daarnaast bent u bij ons aan het juiste adres voor vele andere top merken heggenscharen. 

EGO CHT2100 accugras/buxusschaar

Deze buxus-/grasschaar met 12V lithium-ion-accu is ideaal voor dagelijks tuinonderhoud. Deze set omvat twee opzetstukken: een makkelijk te (de)monteren buxusmes met een lasergesneden mesblad van 20 cm en een tandafstand van 8 mm, en een grasschaar met een maaibreedte van 11,5 cm om snel en makkelijk de randen van uw gazon bij te werken. In de set vindt u ook een 2,0 Ah accu en een 12V lader.

Prijs vanaf 99 euro

EGO HT2000E accuheggenschaar

De EGO Power+ heggenschaar van 51 cm is ideaal om smalle, kleine tot middelgrote heggen te snoeien met dikkere takken. Deze snoerloze heggenschaar heeft één snelheid en is uitgerust met lasergesneden, diamantgeslepen mesbladen die makkelijk door woekerende twijgen en takken zagen. De bladpuntbeschermer voorkomt schade aan omheiningen of muren wanneer u te dichtbij komt. Deze heggenschaar weegt zonder accu 2.8 kg en 4 kg met een 2.5Ah accu.

Prijs vanaf 209 euro

EGO HT2410E accuheggenschaar

De HT2410E heeft een zaagbladlengte van 61 cm en is dus ideaal om bredere heggen met dikkere vertakkingen te scheren. De tandafstand is 26 mm en de tanddiepte van het blad is 20 mm. Deze heggenschaar heeft één snelheid en de lasergesneden, diamantgeslepen zaagbladen zagen makkelijk door takken en twijgen. De heggenschaar weegt slechts 3 kg zonder de accu en 4.2kg icm een 2.5Ah accu. Optioneel verkrijgbaar met een draagharnas.

Prijs vanaf 229 euro

EGO HT5100E accuheggenschaar

De EGO Power+ HT5100E heggenschaar van 51 cm is ideaal om smalle/lange heggen te snoeien met dikkere takken. De tandafstand van 33mm werkt dikke twijgen en takken makkelijk weg. Deze heggenschaar heeft een draaibare handgreep voor meer wendbaarheid tijdens het snoeien.

Prijs vanaf 289 euro

EGO HT6500E accuheggenschaar

Deze heggenschaar van 65 cm met twee snelheden maakt deel uit van ons professioneel assortiment en heeft een tandafstand van 33 mm en een tweezijdig mesblad voor strak en precies snoeien. De draaibare handgreep biedt comfort en controle. U kunt deze heggenschaar combineren met het BH1001 rugharnas en de draagbare accu’s om tot 144 minuten te kunnen snoeien zonder opladen.

Prijs vanaf 309 euro

EGO HTX6500 accuheggenschaar

Deze 61 cm heggenschaar met tweezijdige snijbladen maken korte metten met woekerende twijgen en takken dankzij de variabele snelheidsregeling die u voor deze moeilijke plekken kunt gebruiken. De stille borstelloze motor loopt soepel en stil. U kunt deze heggenschaar combineren met de BAX1500 Professional-X rugaccu om tot 420 minuten te kunnen snoeien zonder opladen. Tevens is de machine voorzien van een draaibaar handvat.

Machine is geschikt voor accurugpakket of gebruik van losse accu’s icm rugharnas.

Prijs vanaf 419 euro

EGO HTX7500 accuheggenschaar

Met een bladlengte van 75 cm is deze heggenschaar ideaal voor bredere en grote heggen. U past het vermogen aan dankzij de variabele snelheidsregeling, voor een optimale controle. Het zaagblad vangt meer takken dankzij de grote tandafstand van 33 mm waardoor er in één beweging meer wordt gesnoeid. Deze machine is compatibel met de EGO Power+ rugaccu of losse accu’s icm het rugharnas.

Prijs vanaf 469 euro

EGO 56v accu’s

De EGO 56v accu’s zijn uitwisselbaar met alle machines binnen het EGO accu platform. De accu’s zijn verkrijgbaar in de volgende capaciteiten: 2.5ah/4ah/5ah/7.5ah/10ah/12ah

Prijs vanaf 139 euro

EGO acculaders

De EGO acculaders zijn verkrijgbaar in een standaard uitvoering of een snellaaduitvoering (circa 3x sneller dan de standaard lader)

Prijs vanaf 69 euro