EGO Bosmaaiers/Grastrimmers

/EGO Bosmaaiers/Grastrimmers
EGO Bosmaaiers/Grastrimmers2023-01-13T13:54:15+00:00

EGO Bosmaaiers/Grastrimmers

Tuinmachine-Service Leo de Visser beschikt altijd over een uitgebreid assortiment bosmaaiers en grastrimmers die uit voorraad leverbaar zijn. Wij zijn trots op het zijn van Authorized Husqvarna Dealer.

Daarnaast bent u bij ons aan het juiste adres voor vele andere top merken bosmaaiers en grastrimmers. 

EGO ST-1400E-ST accugrastrimmer

De ST1400E-ST heeft een maaibreedte van 35 cm, een draad van 2,4 mm diameter en maait met de klok mee. 

Met de maaibreedte van 35 cm en een draad met een diameter van 2,4 mm is deze klus snel geklaard. Dankzij de variabele snelheidsregeling kunt u meer vermogen inzetten wanneer u op een moeilijk en dichtbegroeid terrein werkt. U kunt de draad aanvullen wanneer nodig dankzij de stootknop. 

De verstelbare lushandgreep kunt u aanpassen aan uw werkstijl voor een optimale balans en controle. De telescopische steel kunt u ook aanpassen om de machine naar uw wensen aan te passen. Tevens is deze machine voorzien van een Powerload maaidraadkop waarmee u heel gemakkelijk automatisch het maaidraad op kan laten rollen door de machine. 

Prijs vanaf 229 euro

EGO ST-1510E accugrastrimmer

Deze grastrimmer met een maaibreedte van 38 cm is uitgerust met de Powerload™ technologie, ‘s werelds eerste maaikop met automatisch doorvoersysteem voor de draad. De vederlichte en soepel lopende ST1510E is een geweldige machine voor kleine en middelgrote tuinen. Voor extra comfort wordt deze trimmer geleverd met een enkelvoudige schouderriem.

Deze machine wordt geleverd zonder accu en lader.

Prijs vanaf 279 euro

EGO ST-1530E accugrastrimmer

Deze machine heeft een maaibreedte van 38 cm en is ideaal voor professionele gebruikers. U kunt de trimmer ook combineren met onze Rotocut onkruidknipper voor meer flexibiliteit. De grastrimmer wordt geleverd met een maaidraaid (2,4 mm) die via de snellaadkop wordt opgedraaid. Om de spoel van de snellaadkop bij te vullen, stopt u gewoon de nieuwe draad in de maaikop, maakt u beide kanten even lang, houdt u de kop vast en draait u tot er slechts een klein stukje draad uitsteekt. Dit duurt slechts enkele seconden! 

Deze machine wordt geleverd zonder accu en lader.

Prijs vanaf 329 euro

EGO STX-3800 accugrastrimmer

Onze Professional-X grastrimmer/bosmaaier met lushandgreep is gebaseerd op wat een professionele gebruiker nodig heeft. De lushandgreep kunt u makkelijk en snel aanpassen voor een comfortabele en evenwichtige ervaring. Deze machine is compatibel met de EGO Power+ rugaccu en het Pro-X draagharnas zodat u het gewicht gelijkmatig kunt verspreiden voor extra gebruiksgemak. Tevens is deze machine geschikt voor de Rotocut onkruidknipper.

Deze machine wordt geleverd zonder accu en lader.

Prijs vanaf 439 euro

EGO BCX-3800 accugrastrimmer

Onze Professional-X grastrimmer/bosmaaier met stuurboom biedt u de flexibiliteit die u nodig heeft om klussen professioneel af te werken. U pakt zelfs het moeilijkste terrein in alle vertrouwen aan met deze sterke 2KW motor die bergen werk verzet. De maaibreedte van de grastrimmer is 38 cm, terwijl de bosmaaier 30 cm maait met het 3-tandsmes. Tevens voorzien van een variabele snelheidsinstelling.

Deze machine wordt geleverd inclusief draagharnas echter zonder accu en lader. Deze machine is te gebruiken met een accurugpakket of losse accu’s.

Prijs vanaf 469 euro

EGO BC-3800E accugrastrimmer

Deze machine kunt u gebruiken als bosmaaier of grastrimmer met de meegeleverde bosmaaierkop (3-tandsmes van 30 cm) en de maaikop met draad (38 cm) zodat u met één machine extra flexibiliteit hebt. Naast de variabele snelheidsregeling is er een vergrendelingssysteem voor de veiligheid. Het meegeleverde schouderharnas bevordert het comfort en de efficiëntie, en de stuurboom past u makkelijk aan voor meer gemak of compact opbergen.

Deze machine wordt geleverd zonder accu en lader.

Prijs vanaf 389 euro

EGO 56V accu’s

De EGO 56V accu’s zijn geschikt voor elk apparaat binnen het EGO accuplatform. De accu’s zijn verkrijgbaar in de volgende capaciteiten: 2.5ah/4ah/5ah/7.5ah/10ah/12ah.

Prijs vanaf 134 euro

EGO Rotocut gras/onkruidknipper

De Rotocut™ uit het EGO Professional-X assortiment maait met gemak gras, onkruid en mos op verharding weg, zoals trottoirs en grindpaden.
Door de contrarotatie van de 2 bladen wordt de looptijd verlengd en trillingen verlaagd. Tevens wordt voorkomen dat steentjes en ander materiaal wegspatten.

Het is de perfecte oplossing voor het maaien op verharding binnen de bebouwde kom, waar het risico op schade en ongelukken aanwezig is. Een tandwieloverbrenging zorgt voor een ideale lage snelheid, waardoor zelfs de lastigste plekken bereikbaar worden.

Geschikt voor de volgende modellen: STX3800 / BCX3800 / ST1530E / BC3800E / STA1500 / BCA1200

Prijs vanaf 249 euro